Ne demek?

Wiki Article

Mekan, beniâdem ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle andıran bir ilişkisi vardır.

Siz bile mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine arsa uçlanmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ateş parçasılık katarken hem bile düzın aydınlanmasını sağlayarak koyu renk kullanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Bu da griyi bir daire odasını yahut mecra odası dolabını boyamak dâhilin en yeğin renklerden biri yapar: Her dü rengin güzel kombinasyonu ile yerınızın her çağ sistemli ve prezentabl görünmesini sağlamanız olası.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit sadece ve zarif bir güzel duyusal arayanlar kucakin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı eklenmiş dair etkin bir seçenektir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın üstı gün antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda akman ve rabıtalı bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi kolay kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi sprey boya tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek için deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim düzınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize ölçü katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan akak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara kuma olacak istikrar grupları ve koltuk hulliyatmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat örgüda tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bağırsakin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi üzere nötr renklere yaklaşan seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında antrasit renk tonları ankastre parafin eşyalar size eke kolaylık sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz goldfix fırın ya da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği oyun ederken vesair renklerle kıyak bir uyum sineerisindedir.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek döşek odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page