Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrparantez gri beyaz nesil dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler cereyanı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya vardığında, rahat ve stabil bir hava yaratıyor, kaynak kırmızııcı bir kontrast ve beğenilen bir intibak sunuyor.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi eksiksiz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere özge renklerle uyumlu bir renktir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir nesil dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Hararetli gri odaklı bir sülale dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler sebebiyle alanda hafif intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri celi gri olmalı!

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya mecra odası gibi ana mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve öbür dekoratif unsurlarla kolayca uyum sağlar.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve kostak bir abra oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir antrasit gri dekorasyon istikrar, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cenah gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı esaslıca sektörler şunlardır:

Mai antrasit gri dekorasyon tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir atmosfer oluşturabilir. Su mavisi yahut petrol mavisi kabil tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara faallık ve körpelik şimendifer.

Antrasit yoğun ve derin gri tonlarına sahip olup ekseriya mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın ciğerindeki antrasit minerallerinden ilham hileınarak geliştirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve itimat hissini pekâlâştirir. Bu sebeple de kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda cesaret telkin edici renkler yeğleme edilir.

Bej ve antrasit renk tonları gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde intibak sağlayabilir.

Report this wiki page