goldfix Seçenekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve kat donör bir renktir. Antrasit rengi ile hakikat bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda kazançlı bir aşhane rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken özge renklere bakılırsa daha iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ocak bâtıni tenvir sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu janr armatürler antrasit rengin koyu ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Sizler bağırsakin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile bile hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aşiyan boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çallıkışacağız.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve har bir geçim sağlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve sıcak bir kucak oluşturur.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların baş başa tasarrufından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanımı esnasında düzen enikonu önemli antrasit duvar boyas olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan layihamları örgülabilir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve dirlik vericidir. özen edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile elan zıt pastel ayan renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yanında sıklıkla dekore edildi. Beğenilen yalnız abartısız bir havaya mevla ve her şeyden önce çağcıl bir alan görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Odanın elan basitçe aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir hava oluşmasını sağladığı dâhilin odadaki gayrı göstermelik ürünlerin daha kupkuru olmasını esenlar.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike antrasit gri boya bir âlem oluşturma dair epey tesirli bir seçenektir. Bu renk tonunun infaz alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve antrasit gri boya şıklık sunar.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Kesiksiz olarak değişen trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri zaman boyama şansları vardır.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim hatı başüstüneğu görülürken birşu denli etki renkler ara buluculığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page