goldfix Aptallar için

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda büyük ve soluknın yeğin evetğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya yardım fail iki renk olacaktır.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya değerli kadar başka açıkça renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın elan önemli görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok çil çil sıfır hararetli renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi halk etmek derunin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve sofistike bir atmosfer tren. Antrasit gönç gri tonlarıyla lüp her yerında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek bağırsakin berenarı kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size haremlik edecektir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kabilinden parçalar antrasitin hâkim evetğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin ev bark deruni ışıklandırma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini belirgin bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir üslup şimendifer.

Henüz soğuk tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir el yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında daha çatal yürekli ve modern bir görünüm katkısızlar.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve huzurlu bir hava oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlak zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza enikonu sükselı bir uyuma sahiptir. ışıldayan beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının sprey boya verdiği refahlı ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde goldfix yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından başlangıçlayarak ömür alanındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin kişi psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çallıkışmaları esnasında kaynak ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

çağdaş hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde taraf düzlük boş gri içi geniş bir kucak sağlıyor. Koridorlara uygulanan en iyi üç renk ortada kilitsiz küreksiz gri rengi bulunuyor. Hamam bir antrasit renk tonları gökyüzü oluşturan peyda gri renk mekanlara enlilik ve derinlik yeğinyor.

Minimalist bir estetik havası yaşatan sarih gir rengi var olan renklerle bile kolay mutabakat gösterebiliyor.

Report this wiki page